Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1593
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232009
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1593
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232009
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Składniki
Pieczarki oczyścić i gotować 10 minut w osolonej wodzie z szczyptą kwasku cytrynowego. Odcedzić i pokroić w kostkę. Jabłka i ogórki obrać i pokroić w kostkę. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą i przyprawić, wymieszać ze śmietaną.