Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2245
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1849
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2245
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1849
Składniki
Pieczarki oczyścić i gotować 10 minut w osolonej wodzie z szczyptą kwasku cytrynowego. Odcedzić i pokroić w kostkę. Jabłka i ogórki obrać i pokroić w kostkę. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą i przyprawić, wymieszać ze śmietaną.