Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13428
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 580
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2781
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 760
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13428
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 580
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2781
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 760
Składniki
Zielony groszek zalać wrzątkiem, żeby się rozmroził. Nie gotować. Po ok 10 min wylać na sitko i pozostawić do osączenia. Kapustę pekińską drobno pokroić, a obraną marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę pekińską przełożyć do salaterki. Dodać drobniutko pokrojoną białą cebulę. Pougniatać ręką, pomieszać. Dodać marchewkę i groszek, a także jogurt, majonez, musztardę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego