Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3466
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4189
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74139
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 571
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3466
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4189
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74139
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 571
Składniki
Zielony groszek zalać wrzątkiem, żeby się rozmroził. Nie gotować. Po ok 10 min wylać na sitko i pozostawić do osączenia. Kapustę pekińską drobno pokroić, a obraną marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę pekińską przełożyć do salaterki. Dodać drobniutko pokrojoną białą cebulę. Pougniatać ręką, pomieszać. Dodać marchewkę i groszek, a także jogurt, majonez, musztardę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego