Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana bardzo często pojawia się na stołach w sezonie grillowym. W tej wersji oprócz gotowanych ziemniaków i czerwonej cebuli dodamy do niej marynowane pieczarki i żółty ser. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grilla.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93455
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2617
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3472
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1574
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93455
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2617
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3472
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1574
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Składniki
Zacznij od ugotowania ziemniaków, kiedy przestygną pokrój je w grubą kostkę.
Odsącz pieczarki z zalewy. Cebulę czerwoną drobno posiekaj. Ser żółty pokrój w małą kostkę. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, posiekany szczypiorek, dopraw wszystko solą i pieprzem, wymieszaj sałatkę.