Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana bardzo często pojawia się na stołach w sezonie grillowym. W tej wersji oprócz gotowanych ziemniaków i czerwonej cebuli dodamy do niej marynowane pieczarki i żółty ser. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grilla.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 280
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 280
Składniki
Zacznij od ugotowania ziemniaków, kiedy przestygną pokrój je w grubą kostkę.
Odsącz pieczarki z zalewy. Cebulę czerwoną drobno posiekaj. Ser żółty pokrój w małą kostkę. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, posiekany szczypiorek, dopraw wszystko solą i pieprzem, wymieszaj sałatkę.