Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana bardzo często pojawia się na stołach w sezonie grillowym. W tej wersji oprócz gotowanych ziemniaków i czerwonej cebuli dodamy do niej marynowane pieczarki i żółty ser. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grilla.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Zacznij od ugotowania ziemniaków, kiedy przestygną pokrój je w grubą kostkę.
Odsącz pieczarki z zalewy. Cebulę czerwoną drobno posiekaj. Ser żółty pokrój w małą kostkę. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, posiekany szczypiorek, dopraw wszystko solą i pieprzem, wymieszaj sałatkę.