Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana bardzo często pojawia się na stołach w sezonie grillowym. W tej wersji oprócz gotowanych ziemniaków i czerwonej cebuli dodamy do niej marynowane pieczarki i żółty ser. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grilla.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Składniki
Zacznij od ugotowania ziemniaków, kiedy przestygną pokrój je w grubą kostkę.
Odsącz pieczarki z zalewy. Cebulę czerwoną drobno posiekaj. Ser żółty pokrój w małą kostkę. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, posiekany szczypiorek, dopraw wszystko solą i pieprzem, wymieszaj sałatkę.