Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana bardzo często pojawia się na stołach w sezonie grillowym. W tej wersji oprócz gotowanych ziemniaków i czerwonej cebuli dodamy do niej marynowane pieczarki i żółty ser. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grilla.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Zacznij od ugotowania ziemniaków, kiedy przestygną pokrój je w grubą kostkę.
Odsącz pieczarki z zalewy. Cebulę czerwoną drobno posiekaj. Ser żółty pokrój w małą kostkę. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, posiekany szczypiorek, dopraw wszystko solą i pieprzem, wymieszaj sałatkę.