Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kilku składników - pieczarki, jajka, cebula. To wystarczy, aby stworzyć świetny smak! Ta sałatka zawsze jest przebojem na imprezach.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 310
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1365
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 310
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1365
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy i oddzielamy białka od żółtek. Do sałatki kroimy tylko białka. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, a cebulę w drobną kostkę. Pieczarki wkładamy do wrzątku i gotujemy 5 minut. Na ostatnią minutę gotowania dodajemy też cebulę. Całość odcedzamy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez, pieprz i sól. Sałatka musi się przegryźć, najlepsza jest następnego dnia.