Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z pieczarkami, żółtym serem, ryżem i ogórkiem w zalewie musztardowej, idealna na różne okazje.
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 47
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1404
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 47
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1404
Składniki
Przygotuj składniki
Pieczarki obierz, opłucz, pokrój i podsmaż na oleju z dodatkiem soli i pieprzu. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz.
Do wystudzonego ryżu dodaj podsmażone pieczarki, pokrojone w kostkę jajka, ogórki, żółty ser, czerwoną cebule oraz posiekany szczypiorek. Wymieszaj.
Dodaj majonez, jogurt, dopraw do smaku solą i pieprzem.