Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z pieczarkami, żółtym serem, ryżem i ogórkiem w zalewie musztardowej, idealna na różne okazje.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 98
Dziś do pracy.
Odsłon: 120
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 139
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 309
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 98
Dziś do pracy.
Odsłon: 120
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 139
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 309
Składniki
Przygotuj składniki
Pieczarki obierz, opłucz, pokrój i podsmaż na oleju z dodatkiem soli i pieprzu. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz.
Do wystudzonego ryżu dodaj podsmażone pieczarki, pokrojone w kostkę jajka, ogórki, żółty ser, czerwoną cebule oraz posiekany szczypiorek. Wymieszaj.
Dodaj majonez, jogurt, dopraw do smaku solą i pieprzem.