Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z pieczarkami, żółtym serem, ryżem i ogórkiem w zalewie musztardowej, idealna na różne okazje.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
Przygotuj składniki
Pieczarki obierz, opłucz, pokrój i podsmaż na oleju z dodatkiem soli i pieprzu. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz.
Do wystudzonego ryżu dodaj podsmażone pieczarki, pokrojone w kostkę jajka, ogórki, żółty ser, czerwoną cebule oraz posiekany szczypiorek. Wymieszaj.
Dodaj majonez, jogurt, dopraw do smaku solą i pieprzem.