Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa sałatka z pieczonymi warzywami idealna na ciepłą kolację lub jako dodatek do mięsa.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5200
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5010
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5200
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5010
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1254
Składniki
Warzywa umyć, w razie potrzeby obrać marchew, buraka i cebulę. Pokroić na dowolne kawałki, dodać posiekaną bazylię , czosnek, sól i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.
Piecz około 30 minut w temperaturze 200 st. Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą i wymieszaj z upieczonymi warzywami.Smacznego.