Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1617
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 712
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 698
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 292
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1617
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 712
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 698
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 292
Składniki
1 por-należy pokroić na kółeczka i zalać gotującą posoloną wodą. Niech sobie w tej wodzie poleży:) 3 jaja gotujemy na twardo i kroimy w ćwiartki. Kilka łyżek groszku konserwowego. Majonez u mnie kielecki. 2 łyżki. sól i pieprz. Jeżeli lubimy pora bardziej miekkiego , możemy chwilke podgotować w tej wodzie. Wszystkie składniki mieszamy. Wcale nie wychodzi tego mało :)