Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13171
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13171
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Składniki
1 por-należy pokroić na kółeczka i zalać gotującą posoloną wodą. Niech sobie w tej wodzie poleży:) 3 jaja gotujemy na twardo i kroimy w ćwiartki. Kilka łyżek groszku konserwowego. Majonez u mnie kielecki. 2 łyżki. sól i pieprz. Jeżeli lubimy pora bardziej miekkiego , możemy chwilke podgotować w tej wodzie. Wszystkie składniki mieszamy. Wcale nie wychodzi tego mało :)