Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka sałatka doskonała na imprezę
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 95
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 95
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Składniki
Pora umyć przekroić wzdłuż i pokroić na półtalarki. Wrzucić na sitko i sparzyć gorącą wodą aby zmiękł. Poczekać aż woda się odsączy a por wystygnie.
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Kiedy por już przestygnie, odcisnąć nadmiar wody i wrzuć do miski. Dodać resztę składników: Kukurydzę, groszek i pokrojone w kostkę jajka oraz gruszki.
Przyprawić solą i pieprzem oraz dać majonez. Na koniec dokładnie wymieszać. Smacznego!