Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna sałatka imprezowa - por, ananas, kukurydza, ser i jajka.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Używamy jasnej części pora - myjemy, obieramy i kroimy w cienkie plastry. Sparzamy go na przykład przelewając na sitku wrzątkiem. Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy w kostkę. Ser żółty i paprykę kroimy w drobną kostkę, a plastry ananasów na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy. Sałatka musi się przegryźć, najlepiej całą noc,