Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czarnymi i zielonymi oliwkami oraz z suszonymi i świeżymi pomidorami. Dobrze doprawiona jest idealna na lekki lunch. Najciekawsze w tej sałatce jest połączenie różnych tekstur składników.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Ugotowałam komosę ryżową w lekko osolonej wodzie. Miałam czerwoną- miękka była już po kwadransie- można samemu dobrać sobie ulubiony stopień miękkości. Dodałam pokrojone składniki i posiekaną zieleninę. Nie dodawałam już soli- dodatki są słone. Jeszcze musztarda i chlust oliwy. Wymieszana sałatka przegryzie się pół godziny.
Komosa ryżowa charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem.
Smacznego :)