Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest wyśmienita.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8283
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 455
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8283
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 455
Składniki
Na półmisku ułożyć rukolę i kolejno układać - pokrojony na małe kawałki ser camembert, pokrojoną na małe kawałki marynowaną gruszkę, pozwijane w ruloniki kawałki szynki prosciutto, pokrojone na mniejsze kawałki orzechy włoskie. Sałatkę posypać pestkami granatu oraz świeżo mielonym pieprzem i solą do smaku. Polać olejem z awokado i sokiem z cytryny. Smacznego.