Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię sałatki robię je praktycznie codziennie. Oto jedna z nich. Pyszna i bardzo prosta do przygotowania. Idealna na kolację, podwieczorek czy lekki obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4135
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5294
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4135
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5294
Składniki
Ser halloumi kroimy w plasterki i grillujemy. Ugotowane na twardo jajka kroimy na ćwiartki. Ciecierzycę odsączamy z zalewy. Cukinie ścieramy na tarce do warzyw lub kroimy w paseczki. Pomidorki kroimy na pół. Cebulę kroimy w piórka. Rukolę układamy na talerzach lub w salaterce. Dodajemy resztę składników. Polewamy oliwą z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem. Możemy skropić octem balsamicznym lub sokiem z cytryny według upodobań. Smacznego!