Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię sałatki robię je praktycznie codziennie. Oto jedna z nich. Pyszna i bardzo prosta do przygotowania. Idealna na kolację, podwieczorek czy lekki obiad.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ser halloumi kroimy w plasterki i grillujemy. Ugotowane na twardo jajka kroimy na ćwiartki. Ciecierzycę odsączamy z zalewy. Cukinie ścieramy na tarce do warzyw lub kroimy w paseczki. Pomidorki kroimy na pół. Cebulę kroimy w piórka. Rukolę układamy na talerzach lub w salaterce. Dodajemy resztę składników. Polewamy oliwą z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem. Możemy skropić octem balsamicznym lub sokiem z cytryny według upodobań. Smacznego!