Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietrudna i smaczna sałatka. Super na przyjęcia i nie tylko
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Filet kroimy w kostkę i smażymy przyprawiamy. Jednocześnie gotujemy ryż. W międzyczasie winogron, ogórki i paprykę kroimy w kostkę, kukurydzę i ananasy odcedzamy.
Gdy filet ostygnie jeszcze go rozdrabniamy i mieszamy ze wszystkimi składnikami. Można jeszcze doprawić solą i pieprzem. Na koniec ozdabiamy winogronem całym lub przekrojonym na pół.