Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ryżu. Sałatka jest niezwykle aromatyczna i sycąca. Sprawdzi się jako śniadanie, przystawka na spotkaniu ze znajomymi czy kolacja.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, studzimy. Rzodkiewkę myjemy, odcinamy końcówki i kroimy. Cebulę siekamy. Ogórka obieramy kroimy w kostkę. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki sałatki łączymy ze sobą, dodając majonez - tyle, żeby sałatka nie była zbyt sucha. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz posiekanym koperkiem. Całość mieszamy i schładzamy.