Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ryżu. Sałatka jest niezwykle aromatyczna i sycąca. Sprawdzi się jako śniadanie, przystawka na spotkaniu ze znajomymi czy kolacja.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, studzimy. Rzodkiewkę myjemy, odcinamy końcówki i kroimy. Cebulę siekamy. Ogórka obieramy kroimy w kostkę. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki sałatki łączymy ze sobą, dodając majonez - tyle, żeby sałatka nie była zbyt sucha. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz posiekanym koperkiem. Całość mieszamy i schładzamy.