Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cała filozofia to czekanie aż się ryż ugotuje.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4553
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1630
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4553
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1630
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Torebkę ryżu wrzuć do wrzącej i osolonej wody. Gotuj zgodnie z zaleceniami producenta. Udko obierz z kości. Podrób na drobne kawałki. Wszystkie produkty wymieszaj w misce. Ot i cała filozofia :)