Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cała filozofia to czekanie aż się ryż ugotuje.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 805
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3099
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 805
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3099
Składniki
Torebkę ryżu wrzuć do wrzącej i osolonej wody. Gotuj zgodnie z zaleceniami producenta. Udko obierz z kości. Podrób na drobne kawałki. Wszystkie produkty wymieszaj w misce. Ot i cała filozofia :)