Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale pasuje na kolację, do pracy. Pyszna.
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1268
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 44
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1268
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 44
Składniki
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Cukinie pokroić w gruba kostkę i wrzucić na rozgrzany na patelni olej rzepakowy. Smażyć kilka minut, mieszać. Dodać sos sojowy i drobniutko pokrojoną papryczkę peperoni. Jeszcze chwilę smażyć. Cukinia musi pozostać chrupiąca. Kukurydzę osączyć na sicie. Tuńczyka osączyć na sicie. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki tj ryż ( może być ciepły ), usmażoną cukinię, kukurydzę, tuńczyka. Wymieszać i dodać jeszcze pieprz czarny młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Posypać posiekaną świeżą kolendrą. Smacznego.