Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża, zdrowa sałatka z rzodkiewką. Doskonały dodatek do obiadu i jako samodzielne danie na śniadanie czy kolację.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9025
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9025
Składniki
Sałaty płuczemy i osuszamy. Szalotki kroimy w cienkie piórka na chwilę moczymy w zimnej wodzie, potem osuszamy. Sos: Sok z cytryny ucieramy z solą, pieprzem i oliwą. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę, dodajemy do sosu podstawowego. Sałaty mieszamy z piórkami szalotki, rzodkiewki ścieramy na sałatę, dekorujemy rzodkiewką, i polewamy sosem.