Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kuchni naszych zachodnich sąsiadów
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 65
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 638
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 70
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 65
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 638
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 70
Składniki
Łodygi selera obrałem z zewnętrznej warstwy . Pokroiłem w poprzek w cienkie paseczki. Jajka ugotowałem na twardo , pokroiłem. Obrałem jabłka , wypestkowałem , pokroiłem w kostkę. Połączyłem składniki , wymieszałem . Doprawiłem 5 łyżkami majonezu wymieszanego z 3 łyżkami jogurtu naturalnego , solą i pieprzem . Dodałem posiekany koperek , pokrojony w plasterki osączony z soku ogórek , wymieszałem. Sałatka powinna mieć zdecydowanie zielony kolor. Jabłka , jajka i seler , aby sałatka wyglądała efektownie , powinny być pokrojone w miarę w jednakową wielkość.