Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kuchni naszych zachodnich sąsiadów
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112947
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 282
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 615
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 510
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112947
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 282
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 615
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 510
Składniki
Łodygi selera obrałem z zewnętrznej warstwy . Pokroiłem w poprzek w cienkie paseczki. Jajka ugotowałem na twardo , pokroiłem. Obrałem jabłka , wypestkowałem , pokroiłem w kostkę. Połączyłem składniki , wymieszałem . Doprawiłem 5 łyżkami majonezu wymieszanego z 3 łyżkami jogurtu naturalnego , solą i pieprzem . Dodałem posiekany koperek , pokrojony w plasterki osączony z soku ogórek , wymieszałem. Sałatka powinna mieć zdecydowanie zielony kolor. Jabłka , jajka i seler , aby sałatka wyglądała efektownie , powinny być pokrojone w miarę w jednakową wielkość.