Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na sałatę z serem feta i grzankami.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 236
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2337
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4476
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1510
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 236
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2337
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4476
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1510
Składniki
Nie podaję ilości w jakich użyłam, ponieważ robiłam bardzo małą porcje. Sami musimy ocenić jaka chcecie mieć porcje. Na spód miseczki położyć mix sałat. Następnie opłukane pomidorki koktajlowe przekrojone na pół, ogórek obrany ze skórki i pokrojony w grubszą kostkę oraz paprykę również pokrojoną w kostkę. Do warzyw dodajemy pokruszony ser feta, polewamy sosem winegret i posypujemy prażonymi ziarnami (słonecznika, dyni, orzeszki pinii). Sałatkę z serem fetą podawać z grzankami.