Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na lunch, jeszcze tylko bagietka i gotowe.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4339
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13864
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4339
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13864
Składniki
Na talerzu kładziemy opłukane i osuszone liście szpinaku, ser kozi kroimy w paski, na mniejsze kawałki kroimy też plastry szynki i dodajemy do sałatki. Gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki i następnie na plastry. Na koniec dodajemy pokrojone w ćwiartki figi. Sałatkę przyprawiamy kilkoma kroplami (kleksami) sosu balsamicznego i oliwą. Smacznego.