Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na lunch, jeszcze tylko bagietka i gotowe.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12335
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 826
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12335
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 826
Składniki
Na talerzu kładziemy opłukane i osuszone liście szpinaku, ser kozi kroimy w paski, na mniejsze kawałki kroimy też plastry szynki i dodajemy do sałatki. Gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki i następnie na plastry. Na koniec dodajemy pokrojone w ćwiartki figi. Sałatkę przyprawiamy kilkoma kroplami (kleksami) sosu balsamicznego i oliwą. Smacznego.