Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na lunch, jeszcze tylko bagietka i gotowe.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 711
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 711
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Składniki
Na talerzu kładziemy opłukane i osuszone liście szpinaku, ser kozi kroimy w paski, na mniejsze kawałki kroimy też plastry szynki i dodajemy do sałatki. Gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki i następnie na plastry. Na koniec dodajemy pokrojone w ćwiartki figi. Sałatkę przyprawiamy kilkoma kroplami (kleksami) sosu balsamicznego i oliwą. Smacznego.