Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 40
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 43
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2730
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 180
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 128
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 40
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 43
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2730
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 180
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 128
Składniki
Na półmisku ułożyć rukolę. Następnie układać pokrojone na połówki pomidorki, wyjęte z zalewy kulki mozzarelli, pokrojone na połówki oliwki, pokrojoną w półplasterki czerwoną cebulkę, obranego i pokrojonego na mniejsze kawałki ogórka. Wszystko oprószyć czarnym świeżo mielonym pieprzem, solą do smaku i skropić oliwą z oliwek. Smacznego.