Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 324
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 413
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 227
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 360
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 391
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 324
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 413
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 227
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 360
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 391
Składniki
Oliwki pokroić na mniejsze kawałki lub połówki.Ser również pokroić na mniejsze części. Oliwę z oliwek połączyć z octem winnym i przyprawić pieprzem i solą. Roszponkę i pomidorki umyć,osuszyć. Pomidorki pokroić w ćwiartki,połączyć z roszponką,oliwkami i serem. Sałatkę wymieszać z przygotowanym sosem z oliwy i octu winnego,posypać słonecznikiem.Smacznego.