Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Oliwki pokroić na mniejsze kawałki lub połówki.Ser również pokroić na mniejsze części. Oliwę z oliwek połączyć z octem winnym i przyprawić pieprzem i solą. Roszponkę i pomidorki umyć,osuszyć. Pomidorki pokroić w ćwiartki,połączyć z roszponką,oliwkami i serem. Sałatkę wymieszać z przygotowanym sosem z oliwy i octu winnego,posypać słonecznikiem.Smacznego.