Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowana czarna soczewica, drobno posiekana czerwona kapusta, rzodkiewka ogórek, koperek, To główne składniki sałatki. Można dodać czarną porzeczkę. Świetnie pasuje na obiad lub kolację oraz jako dodatek do pieczonych ryb.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99165
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99165
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Składniki
Kapustę rozdrabniłam w malakserze i wymieszałam z solą. Odstawiłam aby zmiękła. Cebulę, rzodkiewki i ogórka pokroiłam w kosteczkę. Wszystko razem wymieszałam. Zamieszkałam składniki dressingu i wymieszałam. Dodałam koperek.