Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowana czarna soczewica, drobno posiekana czerwona kapusta, rzodkiewka ogórek, koperek, To główne składniki sałatki. Można dodać czarną porzeczkę. Świetnie pasuje na obiad lub kolację oraz jako dodatek do pieczonych ryb.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 196
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 196
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Kapustę rozdrabniłam w malakserze i wymieszałam z solą. Odstawiłam aby zmiękła. Cebulę, rzodkiewki i ogórka pokroiłam w kosteczkę. Wszystko razem wymieszałam. Zamieszkałam składniki dressingu i wymieszałam. Dodałam koperek.