Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, idealna na lato- sałata, surimi, ogórek i avocado z prażonymi pestkami słonecznika
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 715
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 715
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Składniki
Sałatę umyć, obsuszyć, porwać na kawałki i przełożyć do miski. Paluszki pokroić w plasterki, avocado w kostkę a ogórka w półplasterki - przełożyć do miski razem ze szczypiorkiem oliwę wymieszać z sokiem z cytryny i solą, zalać sałatkę, wymieszać. Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni, posypać sałatkę.