Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1591
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 703
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 285
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1591
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 703
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 285
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Przełożyć do salaterki. Dodać żółty ser starty na tarce na grubych oczkach. Dodać paluszki surimi pokrojone na 1,5 cm kawałki. Dodać osączoną na sicie kukurydzę. Porojonego w kostkę ogórka. Pokrojony drobno szczypior i koperek. Wymieszać. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku i majonez. Ponownie wymieszać. Gotowe Można zajadać.
Smacznego