Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Składniki
1. tortellini ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przepłukać zimną woda, wystudzić, 2. pomidorki pokroić na połówki, pomidory suszone w paski, wymieszać z rukolą i tortellini, 3, jogurt, majonez i musztardę wymieszać, doprawic solą i pieprzem, polac sałatkę, posypać pestkami dyni, smacznego