Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie szparagi? Ja bardzo lubię. Akurat trwa sezon, więc trzeba korzystać :) Tym razem zrobiłam sałatkę. Przyznaje, że to mój pierwszy raz :) Nigdy wcześniej nie robiłam sałatki ze szparagami. Postanowiłam sprawdzić, co z tego wyjdzie. Wyszło smacznie. Spróbujcie :)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 154
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1908
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15724
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 154
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1908
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15724
Składniki
Tortellini ugotować według przepisu na opakowaniu. Przygotować szparagi. Odłamać zdrewniałe końcówki, następnie ugotować we wrzącej, osolonej wodzie z dodatkiem masła. Gotować około 10 minut. Kiedy wystygną, pokroić na małe kawałki.
Jajka pokroić w kostkę. Warzywa pokroić na kawałki. Wszystko wrzucić do miski Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i jogurt. Wymieszać. Wstawić na kilka godzin do lodówki. Najlepiej smakuje na drugi dzień.