Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania i pyszna sałatka. Polecam przepis.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
Szparagom odciąć zdrewniałe końcówki i zagotować do miękkości w wodzie z dodatkiem soli, cukru i masła. Szparagi pokroić na mniejsze kawałki, mozzarelle pokroić w kostkę, truskawki pokroić na ćwiartki.
Na jednym większym półmisku lub dwóch mniejszych półmiskach układać sałatę, truskawki, mozzarellę oraz szparagi. Całość polać pesto.