Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania i pyszna sałatka. Polecam przepis.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 366
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 93
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 150
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 366
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 93
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 150
Składniki
Szparagom odciąć zdrewniałe końcówki i zagotować do miękkości w wodzie z dodatkiem soli, cukru i masła. Szparagi pokroić na mniejsze kawałki, mozzarelle pokroić w kostkę, truskawki pokroić na ćwiartki.
Na jednym większym półmisku lub dwóch mniejszych półmiskach układać sałatę, truskawki, mozzarellę oraz szparagi. Całość polać pesto.