Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania i pyszna sałatka. Polecam przepis.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2571
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20058
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 548
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 662
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7093
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2571
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20058
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 548
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 662
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7093
Składniki
Szparagom odciąć zdrewniałe końcówki i zagotować do miękkości w wodzie z dodatkiem soli, cukru i masła. Szparagi pokroić na mniejsze kawałki, mozzarelle pokroić w kostkę, truskawki pokroić na ćwiartki.
Na jednym większym półmisku lub dwóch mniejszych półmiskach układać sałatę, truskawki, mozzarellę oraz szparagi. Całość polać pesto.