Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest błyskawiczna i pyszna, to zdecydowanie jedno z bardziej udanych połączeń z tą rybką.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 66
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 66
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 111
Składniki
Rybę i kukurydzę odsączamy z zalewy. Paprykę i ogórki kroimy w drobną kosteczkę. Szczypiorek siekamy.
Wszystko mieszamy razem z majonezem i przyprawami, odstawiamy do lodówki do schłodzenia i "przegryzienia się".