Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża, chrupiąca warzywna sałatka tuńczykiem.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15348
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 722
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15348
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 722
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Wszystkie warzywa opukać i osuszyć. Tuńczyka odcedzić. Sałatę porwać na małe kawałki, pomidorki pokroić na pół. Pora i cebulę pokroić w cienkie plasterki, paprykę w drobną kostkę. Wszystko wymieszać w misce polać wymieszanym sosem. Posypać pestkami słonecznika.