Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna sałatka na każdą okazję! Proste w przygotowaniu, lekka i pyszna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Po pokrojeniu wrzucamy ją do jakiegoś naczynia.Pokrojoną cebulę skrapiamy odrobiną soku z cytryny. Fasolę przecedzamy z puszki do durszlaka i płuczemy zimną wodą. Po tym przerzucamy ją do naczynia. Tuńczyka z puszki odsączamy, po tym rozdrabniamy go widelcem i dorzucamy do składników. Naszą sałatke możemy skropić delikatnie oliwą z oliwek ( ale można pominąć ten krok) Doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem. Na końcu dodajemy do naszej sałatki natkę pietruszki.