Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekka sałatka na szybko. Zazwyczaj do dań używam czerwonej fasoli, którą mam zawsze pod ręką. Ale dziś przyszła pora na małą zmianę kolorystyczną. Zresztą nie ważne czy biała, czy czerwona, fasola to bogate źródło witamin i minerałów, więc zdecydowanie nie powinniśmy zapominać o niej w naszej diecie.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 132
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 985
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11997
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 132
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 985
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11997
Składniki
Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę drobno posiekać. Tuńczyka, kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy. Wszystkie warzywa i tuńczyka wymieszać w misce. Dodać posiekaną natkę pietruszki i przyprawić według uznania.