Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekka sałatka na szybko. Zazwyczaj do dań używam czerwonej fasoli, którą mam zawsze pod ręką. Ale dziś przyszła pora na małą zmianę kolorystyczną. Zresztą nie ważne czy biała, czy czerwona, fasola to bogate źródło witamin i minerałów, więc zdecydowanie nie powinniśmy zapominać o niej w naszej diecie.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę drobno posiekać. Tuńczyka, kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy. Wszystkie warzywa i tuńczyka wymieszać w misce. Dodać posiekaną natkę pietruszki i przyprawić według uznania.