Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybsza metoda na tuńczyka!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11763
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11763
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
Lekko odsączyłam tuńczyka. Można wcale nie odlewać oleju- będzie sosem do warzyw. Dodałam sok z lemonek, pieprz i drobno posiekana cebulę. Nie trzeba energicznie mieszać aby pozostały kawałki ryby.
Tuńczyka podałam z ogórkiem, pomidorem, oliwkami, kiszoną lemonką i jeszcze bułki smażone na oliwie i potarte czosnkiem. Warzywa jeszcze skropiłam oliwą.
Smacznego :)