Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybsza metoda na tuńczyka!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1291
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1291
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Składniki
Lekko odsączyłam tuńczyka. Można wcale nie odlewać oleju- będzie sosem do warzyw. Dodałam sok z lemonek, pieprz i drobno posiekana cebulę. Nie trzeba energicznie mieszać aby pozostały kawałki ryby.
Tuńczyka podałam z ogórkiem, pomidorem, oliwkami, kiszoną lemonką i jeszcze bułki smażone na oliwie i potarte czosnkiem. Warzywa jeszcze skropiłam oliwą.
Smacznego :)