Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybsza metoda na tuńczyka!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19738
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2869
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3949
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19738
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2869
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3949
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Lekko odsączyłam tuńczyka. Można wcale nie odlewać oleju- będzie sosem do warzyw. Dodałam sok z lemonek, pieprz i drobno posiekana cebulę. Nie trzeba energicznie mieszać aby pozostały kawałki ryby.
Tuńczyka podałam z ogórkiem, pomidorem, oliwkami, kiszoną lemonką i jeszcze bułki smażone na oliwie i potarte czosnkiem. Warzywa jeszcze skropiłam oliwą.
Smacznego :)