Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybsza metoda na tuńczyka!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Lekko odsączyłam tuńczyka. Można wcale nie odlewać oleju- będzie sosem do warzyw. Dodałam sok z lemonek, pieprz i drobno posiekana cebulę. Nie trzeba energicznie mieszać aby pozostały kawałki ryby.
Tuńczyka podałam z ogórkiem, pomidorem, oliwkami, kiszoną lemonką i jeszcze bułki smażone na oliwie i potarte czosnkiem. Warzywa jeszcze skropiłam oliwą.
Smacznego :)