Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i marynowanymi pieczarkami to super smaczna przekąska idealna na każdą okazję, świetnie również sprawdzi się na świątecznym stole. Jest to pyszna, banalnie prosta i szybka w przygotowaniu sałatka, którą szczególnie polecam wielbicielom tuńczyka.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2212
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1300
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 476
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3469
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1075
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2212
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1300
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 476
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3469
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1075
Składniki
Marynowane pieczarki kroimy na mniejsze kawałki a następnie wrzucamy do miski. Ugotowane na twardo jajka kroimy w większą kostkę i dodajemy do pieczarek. Obraną cebulę drobno siekamy i łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Do sałatki wrzucamy również odsączoną z zalewy kukurydzę oraz odsączonego z oleju i rozdrobnionego tuńczyka. Na końcu dodajemy majonez, wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.