Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio w mojej kuchni króluje ryż we wszystkich możliwych postaciach. Postanowiłam stworzyć sałatkę w sumie ze wszystkiego co miałam na półkach z przetworami. Efekt wyszedł zadowalający. Lekka, smaczna a do tego zdrowa przekąska do dań głównych jak i do pracy.
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 85
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 32
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 291
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 85
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 32
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 291
Składniki
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odstawiamy do wystygnięcia. Następnie kroimy w kostkę patisona, paprykę, ogórki, kroimy drobno oliwki, tak samo postępujemy z kaparami. Odsączamy groszek konserwowy. Do miski wrzucamy wszystkie składni łącznie z ryżem. Dodajemy tuńczyka razem z sosem własnym. Doprawiamy wszystko solą i pieprzem. Na koniec wlewamy jogurt. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na ok. 1 godzinkę. Smacznego