Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukamy prostych, kolorowych i smacznych sałatek, ta jest właśnie taka. Dla odważniejszych wersja z jeżynami.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 15003
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 102
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 212
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 231
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 15003
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 102
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 212
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 231
Składniki
Groszek gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Jajka gotujemy na twardo. Ostudzone Jajka kroimy w ósemki i razem z chłodnym groszkiem przekładamy do salaterki. Dokładamy drobno posiekany czosnek i pozbawione pestek przepołowione winogrona. Doprawiamy solą, pieprzem, majonezem i mieszamy. Odważniejsi mogą dodać jeszcze jeżyny. Sałatka najlepiej smakuje po połączeniu się smaków.