Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka pełna smaków - winogron, nerkowce, pomidory, oliwki i aromatyczny ser.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
Na talerzach układamy roszponkę. Na niej pokrojone pomidory, suszone pomidory, oliwki. Winogrona kroimy na pół (jeśli mają pestki to najlepiej je wyciągnąć) i układamy na warzywach. Polewamy olejem spod suszonych pomidorów, posypujemy serem. Na końcu układamy nerkowce.