Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka smakowała młodszym i również znalazła uwielbienie u starszych osób.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3130
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3130
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Składniki
Zupki chińskie pokruszyć.Kapustę pekińską poszatkować.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Ogórka i paprykę pokroić w kostkę.Dodać majonez,doprawić solą i pieprzem oraz wymieszać.Postawić do lodówki aby makaron zmiękł.