Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4853
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13182
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7402
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4853
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13182
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7402
Składniki
Makaron ugotować tak jak zawsze. Żurawinę sparzyć w gorącej wodzie i przekroić na połowę. Wędlinę pokroić w kostkę. Słonecznik uprażyć na łyżce masła. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, paprykę słodką,sól i dokładnie wszystko wymieszać.