Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa sałatka, wspaniała jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa lub łososia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10953
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6276
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4978
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10953
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6276
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4978
Składniki
Składniki na sałatkę wymieszać i schłodzić.
Z oliwy, octu balsamicznego i pieprzu sporządzić oddzielnie sos.
Sałatkę polać sosem na około 10 minut przed podaniem. Świetnie komponuje się z piersiami kurczaka faszerowanymi szpinakiem, suszonymi pomidorami i tymiankiem (przepis podam niebawem). SMACZNEGO!