Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Ze szparagów usunąć twarde końcówki i podgotować ok 3-5 min.Odcedzić i pokroić w mniejsze kawałki Sałatę porwać na kawałki. Papryki umyć i pokroić w mniejsze kawałki. Pomidory obrać ze skórki i pokroić na mniejsze cząstki. Ser feta pokroić w kostkę. Składniki sosu dokładnie wymieszać. Wszystkie składniki wymieszać delikatnie w misce dodając oliwki. Sałatkę polać sosem przed podaniem.Smacznego:)