Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 219
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 219
Składniki
Ze szparagów usunąć twarde końcówki i podgotować ok 3-5 min.Odcedzić i pokroić w mniejsze kawałki Sałatę porwać na kawałki. Papryki umyć i pokroić w mniejsze kawałki. Pomidory obrać ze skórki i pokroić na mniejsze cząstki. Ser feta pokroić w kostkę. Składniki sosu dokładnie wymieszać. Wszystkie składniki wymieszać delikatnie w misce dodając oliwki. Sałatkę polać sosem przed podaniem.Smacznego:)