Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałą sałatka na wiosenno-letnie dni ze szparagami, szpinakiem, truskawkami, pomidorkami truskawkowymi oraz serem kozim.
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 20
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 549
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2587
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 20
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 549
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2587
Składniki
1. Szparagi, szpinak, truskawki i pomidorki myjemy. 2. Szparagi kroimy w kawałeczki i smażymy na maśle z dodatkiem czosnku, około 3-5 minut. Doprawiamy ewentualnie solą i pieprzem. 3. Przygotowujemy sos z oliwy z oliwek, musztardy, miodu oraz soku z cytryny. 4. Truskawki i pomidorki kroimy drobno. 5. Szpinak przekładamy na talerz dodajemy szparagi, pomidorki, truskawki oraz ser kozi i płatki z migdałów, które uprzednio możemy uprażyć na suchej patelni. Polewamy uprzedni przygotowanym sosem przed podaniem sałatki.