Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałą sałatka na wiosenno-letnie dni ze szparagami, szpinakiem, truskawkami, pomidorkami truskawkowymi oraz serem kozim.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7292
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 597
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7292
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 597
Składniki
1. Szparagi, szpinak, truskawki i pomidorki myjemy. 2. Szparagi kroimy w kawałeczki i smażymy na maśle z dodatkiem czosnku, około 3-5 minut. Doprawiamy ewentualnie solą i pieprzem. 3. Przygotowujemy sos z oliwy z oliwek, musztardy, miodu oraz soku z cytryny. 4. Truskawki i pomidorki kroimy drobno. 5. Szpinak przekładamy na talerz dodajemy szparagi, pomidorki, truskawki oraz ser kozi i płatki z migdałów, które uprzednio możemy uprażyć na suchej patelni. Polewamy uprzedni przygotowanym sosem przed podaniem sałatki.