Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29284
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2217
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29284
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2217
Składniki
Szpinak i pieczarki pokroić na cienkie paseczki. Pieczarki skropić sokiem z cytryny.Można delikatnie poddusić, ale nie jest to konieczne.
Pomidorki pokroić na połówki, a szczypiorek drobno posiekać.
SOS: ocet wymieszać z przeciśniętym czosnkiem, oliwą, solą i pieprzem
W salaterce ułożyć szpinak, pieczarki i pomidorki, polać sosem, posypać szczypiorkiem i orzeszkami pinii lub słonecznikiem.
Sałatka ma winno-ostry smak. Jest zdrowa i bardzo smaczna. Polecam i życzę SMACZNEGO!