Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5855
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 312
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5855
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 312
Składniki
Szpinak i pieczarki pokroić na cienkie paseczki. Pieczarki skropić sokiem z cytryny.Można delikatnie poddusić, ale nie jest to konieczne.
Pomidorki pokroić na połówki, a szczypiorek drobno posiekać.
SOS: ocet wymieszać z przeciśniętym czosnkiem, oliwą, solą i pieprzem
W salaterce ułożyć szpinak, pieczarki i pomidorki, polać sosem, posypać szczypiorkiem i orzeszkami pinii lub słonecznikiem.
Sałatka ma winno-ostry smak. Jest zdrowa i bardzo smaczna. Polecam i życzę SMACZNEGO!