Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17828
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15684
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17828
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15684
Składniki
Szpinak i pieczarki pokroić na cienkie paseczki. Pieczarki skropić sokiem z cytryny.Można delikatnie poddusić, ale nie jest to konieczne.
Pomidorki pokroić na połówki, a szczypiorek drobno posiekać.
SOS: ocet wymieszać z przeciśniętym czosnkiem, oliwą, solą i pieprzem
W salaterce ułożyć szpinak, pieczarki i pomidorki, polać sosem, posypać szczypiorkiem i orzeszkami pinii lub słonecznikiem.
Sałatka ma winno-ostry smak. Jest zdrowa i bardzo smaczna. Polecam i życzę SMACZNEGO!