Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 92
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 414
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 92
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 414
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach z dodatkiem soli, po czym obrać i pokroić w grubą kostkę. Oliwę wymieszać z octem, musztardą, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami do smaku. Ziemniaki połączyć z przygotowanym sosem, sałatą i schłodzić w lodówce. Wspaniale smakuje ze świeżym pieczywem.