Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i pożywne danie, idealne na podwieczorek.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232166
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232166
Składniki
Ziemniaki ugotować w koszulkach, obrać i pokroić w plastry. Ugotować na twardo jajka, pokroić w kostkę. Paprykę, pomidora, oliwki pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić na drobne kawałki. Szczypiorek drobno posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać doprawiając solą i pieprzem do smaku. Na końcu dodać 5 łyżek majonezu. Wymieszać całość.