Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka ziemniaczana z chorizo i fasolką szparagową, to proste danie, które przygotujesz z 5 składników. Doskonała na obiad, imprezy czy na grilla. Jest doskonała aby zużyć stare pieczywo czy ziemniaki, które zostają z obiadu.
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 145
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 291
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 680
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 124
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 145
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 291
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 680
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 124
Składniki
Chorizo pokrój w plastry, przełóż na patelnie i smaż przez minutę. Dodaj ziemniaki, posyp przyprawami i smaż około 5 min. Pod koniec smażenia dodaj fasolkę szparagową. Na drugiej patelni podsmaż pokrojony w kostkę chleb, posyp czosnkiem. Jak się zarumieni, posyp parmezanem. Ziemniaki, chorizo i fasolkę przełóż do miski, posyp grzankami i natką pietruszki.