Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka ziemniaczana z chorizo i fasolką szparagową, to proste danie, które przygotujesz z 5 składników. Doskonała na obiad, imprezy czy na grilla. Jest doskonała aby zużyć stare pieczywo czy ziemniaki, które zostają z obiadu.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5573
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34557
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2187
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5573
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34557
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2187
Składniki
Chorizo pokrój w plastry, przełóż na patelnie i smaż przez minutę. Dodaj ziemniaki, posyp przyprawami i smaż około 5 min. Pod koniec smażenia dodaj fasolkę szparagową. Na drugiej patelni podsmaż pokrojony w kostkę chleb, posyp czosnkiem. Jak się zarumieni, posyp parmezanem. Ziemniaki, chorizo i fasolkę przełóż do miski, posyp grzankami i natką pietruszki.