Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka ziemniaczana z chorizo i fasolką szparagową, to proste danie, które przygotujesz z 5 składników. Doskonała na obiad, imprezy czy na grilla. Jest doskonała aby zużyć stare pieczywo czy ziemniaki, które zostają z obiadu.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 142
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 142
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Składniki
Chorizo pokrój w plastry, przełóż na patelnie i smaż przez minutę. Dodaj ziemniaki, posyp przyprawami i smaż około 5 min. Pod koniec smażenia dodaj fasolkę szparagową. Na drugiej patelni podsmaż pokrojony w kostkę chleb, posyp czosnkiem. Jak się zarumieni, posyp parmezanem. Ziemniaki, chorizo i fasolkę przełóż do miski, posyp grzankami i natką pietruszki.