Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka ziemniaczana z chorizo i fasolką szparagową, to proste danie, które przygotujesz z 5 składników. Doskonała na obiad, imprezy czy na grilla. Jest doskonała aby zużyć stare pieczywo czy ziemniaki, które zostają z obiadu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Chorizo pokrój w plastry, przełóż na patelnie i smaż przez minutę. Dodaj ziemniaki, posyp przyprawami i smaż około 5 min. Pod koniec smażenia dodaj fasolkę szparagową. Na drugiej patelni podsmaż pokrojony w kostkę chleb, posyp czosnkiem. Jak się zarumieni, posyp parmezanem. Ziemniaki, chorizo i fasolkę przełóż do miski, posyp grzankami i natką pietruszki.