Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, orzeźwiająca sałatka do dań z grilla i piekarnika. Można przygotować ją wcześniej, gdyż schłodzona smakuje najlepiej. A jak sezon na fasolkę szparagową, to i my. Korzystać trzeba z tego co tu i teraz.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 675
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 401
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15114
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1832
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 675
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 401
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15114
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1832
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grubszą „kostkę”. Gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Fasolę oczyszczamy, gotujemy w wodzie z dodatkiem cukru (al dente). Kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę kroimy w piórka. Ziemniaki, fasolkę, koperek cebulę mieszamy z olejem i octem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy przed podaniem.