Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grubo ciosane ziemniaki i nie tylko one. Wyrazista sałatka w której dominuje ona, nowa królowa stołu, kiszona rzodkiewka. Musicie to wypróbować!
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 138
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 958
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 1454
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 138
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 958
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 1454
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grubą kostkę. Gotujemy w osolonym wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Rzodkiewki kroimy na pół, większe na ćwiartki. Szynkę kroimy w dużą kostkę. Cebulę i natkę siekamy. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy pieprzem.