Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grubo ciosane ziemniaki i nie tylko one. Wyrazista sałatka w której dominuje ona, nowa królowa stołu, kiszona rzodkiewka. Musicie to wypróbować!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grubą kostkę. Gotujemy w osolonym wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Rzodkiewki kroimy na pół, większe na ćwiartki. Szynkę kroimy w dużą kostkę. Cebulę i natkę siekamy. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy pieprzem.