Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio często mam smaki na sałatkę ziemniaczaną. Jest świetna na śniadanie do pudełka do pracy albo jako dodatek do grilla. Tym razem wersja z dodatkiem czerwonej cebuli i szczypiorku.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21168
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 140
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 421
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21168
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 140
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 421
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Powinny być miękkie, ale nie rozpadać się. Odcedzamy i studzimy. Mortadelę, ser i ogórki kiszone kroimy w kostkę, cebulę czerwoną w piórka, szczypiorek siekamy. Musztardy mieszamy z olejem i miodem, aż powstanie gładki sos. Wszystkie składniki łączymy z sosem i dokładnie mieszamy. Sałatkę doprawiamy pieprzem do smaku. Podajemy schłodzoną.