Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio często mam smaki na sałatkę ziemniaczaną. Jest świetna na śniadanie do pudełka do pracy albo jako dodatek do grilla. Tym razem wersja z dodatkiem czerwonej cebuli i szczypiorku.
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5345
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 730
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3689
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 406
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2061
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5345
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 730
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3689
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 406
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2061
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Powinny być miękkie, ale nie rozpadać się. Odcedzamy i studzimy. Mortadelę, ser i ogórki kiszone kroimy w kostkę, cebulę czerwoną w piórka, szczypiorek siekamy. Musztardy mieszamy z olejem i miodem, aż powstanie gładki sos. Wszystkie składniki łączymy z sosem i dokładnie mieszamy. Sałatkę doprawiamy pieprzem do smaku. Podajemy schłodzoną.