Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio często mam smaki na sałatkę ziemniaczaną. Jest świetna na śniadanie do pudełka do pracy albo jako dodatek do grilla. Tym razem wersja z dodatkiem czerwonej cebuli i szczypiorku.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1464
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 270
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 687
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17083
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1464
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 270
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 687
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17083
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Powinny być miękkie, ale nie rozpadać się. Odcedzamy i studzimy. Mortadelę, ser i ogórki kiszone kroimy w kostkę, cebulę czerwoną w piórka, szczypiorek siekamy. Musztardy mieszamy z olejem i miodem, aż powstanie gładki sos. Wszystkie składniki łączymy z sosem i dokładnie mieszamy. Sałatkę doprawiamy pieprzem do smaku. Podajemy schłodzoną.