Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna i pyszna
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić, pokroić na kawałki.
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni, wystudzić.
Uprażone pestki dyni, natkę pietruszki i czosnek zblendować, podlewając kilkoma łyżkami oleju, w którym marynowane były pomidory. Doprawić sos solą i pieprzem.
Szczypiorek drobno posiekać, pomidory pokroić na kawałki, dodać do ziemniaków. Sałatkę polać sosem, wymieszać, schłodzić w lodówce.